Stardock

Severe WC Issue in FF and IE

By on July 31, 2012 12:45:52 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

LightStar

Join Date 12/2002
+451

I just noticed that WC is having severe issues and does not display right if you go to the site and you are not logged in.  It happens in both Firefox and Internet Explorer.

Looks like this, but if you log in all is fine.

 

16 Replies
Search this post
Subscription Options


Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
July 31, 2012 12:53:25 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

I have seen that issue using IE 9 also LightStar, usually closing out the tab and going to the WC site again clears it up.  Haven't seen it though in a while.  Not sure that it's a WC site hicup or just a connection hicup. 

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
July 31, 2012 1:08:49 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

Looking.

 

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
July 31, 2012 1:19:48 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

I've seen that before. Usually refreshing the page clears it up but not always. Sometimes closing the browser and re-opening it works too. Haven't had that issue lately though.

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
July 31, 2012 1:27:21 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

Closing tabs and reloading, refreshing, nothing fixed the issue.  I tried them all.

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
July 31, 2012 1:36:44 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

Damn LightStar......you broke your computer.  

Time to get a new one. 

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
July 31, 2012 1:47:22 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

Happens to me only when using Chrome's IEtabs extension, also with the latest Opera. Lot of gray (at the bottom of a page) with Maxthon.

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
July 31, 2012 6:22:07 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

Dang, Doc. How many browsers does a guy need?

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
July 31, 2012 6:37:37 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

Quoting RedneckDude,
Dang, Doc. How many browsers does a guy need?

 

The number is inversely proportional to altitude and farm animals (the more sheep and goats you have and the higher you go in the mountains, the fewer you need).

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
July 31, 2012 8:52:47 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

Just to say that the issue happens regardless of log-in status ( i had the issue prior to making the account and the issue is still here now ). Currently ( FF v14.0.1 with only Dial plug in - which i don't see how it has anything to do with WC site and IE 8 - i am not using IE at all ) both see the site as on the image above making it completely useless and unusable. I tried refreshing, closing tabs, restarting browser - nothing helps.

So is there a definite fix to this problem or are they working on the site?

 

EDIT : The site is working fine with Google Chrome ( just installed it ) though that doesn't change that the site is not working for some reason on other browsers :/

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
July 31, 2012 9:25:14 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

Site is working for me and IE 9. 

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
July 31, 2012 9:57:01 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

If you are logged in it works fine John, try logging out and see what you get.

 

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
July 31, 2012 10:30:46 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

I must be a lucky one. I logged out using IE9 and Chrome. Opened win no problem. Logged in no problem. So now I closed both browsers and ran ccleaner whice gets rid of all logs as you know. Opened wincustomize with both browsers again got the adds but no other problems. Logged on and all is fine. Using win7 pro 64. Don't use FF so can't try that one.

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
July 31, 2012 10:54:36 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

ie8 working fine logged out.

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
August 1, 2012 2:20:38 AM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

Yep .. I'm having issues as well, it seems if I sit on my left foot, hold my nose and then jump up and down it will sometimes work ...

Used Pale Moon, IE, and Opera ... all having problems.

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
August 1, 2012 8:37:30 AM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

All I did was get up this morning and wincustomize is all screwed up as the others have pointed out. I'm even logged in.

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
August 1, 2012 8:41:16 AM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

Still looking into it, seems to be hard to track down.

 

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
Stardock Forums v1.0.0.0    #108432  walnut2   Server Load Time: 00:00:00.0000203   Page Render Time:
Facebook Twitter YouTube Google+